ULUÇAY: “MOBİL DİŞ HASTANEMİZ BÖLGEDE HİZMET VERİYOR”
380 okunma

ULUÇAY: “MOBİL DİŞ HASTANEMİZ BÖLGEDE HİZMET VERİYOR”

7 Nisan 2023 13:52
ULUÇAY: “MOBİL DİŞ HASTANEMİZ BÖLGEDE HİZMET VERİYOR”
0

BEĞENDİM

ISPARTA Diş Hekimleri Odası, Isparta Belediyesi, Türkiye Diş Hekimleri Birliği ve firma temsilcilerinin katkıları ile oluşturulan Mobil Diş hastanesi Hatay’ın defne ilçesinde görev yapıyor. Deprem bölgesinde Isparta’nın dışında Konya ve Eskişehir’den gelen diğer mobil diş hastaneleri Bölgedeki depremzedelerin diş bakım ve tedavilerini ücretsiz yapıyor.

Isparta Diş Hekimleri odası başkanı Gülşen Uluçay konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi. ‘Öncelikle bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza katkıları için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin değişik illerinden gelerek gönüllü hizmet veren meslektaşlarımıza da fedakarlıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Isparta’dan giden 3 Diş hekimi ve bir Diş teknisyeni arkadaşımız deprem bölgesinde bulunan hastane ve polikliniklerin teknik ihtiyaçlarını ve arızaların giderilmesi noktasında bir hafta süre ile görev yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Bu arada Gül fuarcılığa ait otobüsün belediyeye hibe edilmesinden sonra mobil diş hastanesine çevrilen otobüsün deprem bölgesine gönderildiğini ve hizmet vermeye devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de sürece katkı veren tüm paydaşlara teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0